WERKZAAMHEDEN

Van Roij Grondwerken te Vlierden heeft jarenlange gespecialiseerde ervaring op het gebied van grond- en sloopwerken. Voor alle soorten grondwerken kunt u bij Van Roij Grondwerken terecht. Van woningbouw tot wegenbouw, riolering aanleggen, infratechniek, profileren, bestratingen uitbreken en het uitgraven van bouwputten en fundering. Ook op het gebied van sloopwerken is Van Roij Grondwerken gespecialiseerd in het afbreken van huizen en (agrarische) bedrijfsgebouwen. Wij kunnen u van dienst zijn met het aan- en afvoeren van grond-, puin- en andere materiaalsoorten.

Onze milieubewuste mobiele graafmachines beschikken over de nieuwste technieken, een Liebherr A916 en een Liebherr A914 compleet met een rototilt, hiermee kan snel, flexibel en efficiënt werk geleverd worden.  Een rototilt zorgt ervoor dat de bak van de graafmachine kan kantelen en draaien. De graafbak kan onbeperkt rond zijn eigen as draaien.

Van Roij Grondwerken beschikt over meetinstrumenten zoals een elektronisch waterpasinstrument waarmee een hoogte uitgezet kan worden met een laser. Daarnaast zijn we in het bezit van diverse maten graafbakken, sorteergrijper, palletvork en een stenenklem. Hiermee kunnen we u efficiënt van dienst zijn. Onze machines en medewerkers zijn gekeurd om met bodemsaneringen te werken.

Door het grote netwerk van Van Roij Grondwerken is het mogelijk om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Er kan snel en flexibel ingespeeld worden op voorkomende werkzaamheden. Van Roij Grondwerken staat voor kwaliteit en vakmanschap. Omdat onze werkzaamheden maatwerk betreft, komen wij graag bij u langs voor een eerlijk en zorgvuldig advies. Wij inventariseren uw wensen en behoeften en vertalen deze indien gewenst in een passende offerte.

Wilt u meer weten over de activiteiten en mogelijkheden op het gebied van grond- en sloopwerken, neem dan contact op met Frank van Roij via ons contactformulier, bel naar 06 – 12 12 93 98 of stuur een e-mail naar info@vanroijgrondwerken.nl.

Van Roij Grondwerken werkt, indien wenselijk, nauw samen met Loonbedrijf J. van Roij te Vlierden. Hiermee kunnen we u naast, of in combinatie met grondwerken, ook een passende aanbieding doen in agrarische (loon)werkzaamheden zoals bestrating, kippertransport, grondbewerking, spitten, minigraver en snoeiwerkzaamheden. Loonbedrijf J. van Roij beschikt over een ruim aanbod in agrarische diensten. Zo kunnen wij voor u grondverzet realiseren, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres voor werken binnen de agrarische sector. Voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Terug naar beginpagina